top of page

HLS Trade е официален представител за българския пазар на Firat - водещ производител на строителни материали от пластмаса. Компанията притежава един от трите най-големи и модерни производствени комплекса в Европа. Продукцията на Fırat е ключова за тръбопроводни системи за трансфер на флуиди и газове с различен химичен състав и това я прави приложима в различни сектори на индустрията, минна промишленост, строителство, селско стопанство, медицина и други. 

Компанията специализира в разработки и научни постижения, свързани с разработване на тръбопроводни системи с голям диаметър, които работят под високо налягане, в т.ч тръби и фитинги за водоснабдяване с диаметър от 800 до 4000 мм, които издържат при налягане над 25 бара и с висока устойчивост при различен химичен състава, UV  лъчи, микроорганизми и други въздействия на околната среда, както и канализационни системи oт полиетилен с висока плътност, над 100 години експлоатационен живот, до 2400 мм диаметър.

Продуктовата гама се развива непрекъснато и благодарение на големите инвестиции в технологии и иновации, тя вече се състои от над 4500 изделия.

Fırat притежава над 100 патента и сертификати за иновации.

НИЕ СМЕ ОФИЦИАЛЕН ПАРТНЬОР ЗА БЪЛГАРИЯ 

  • Instagram
  • Facebook
  • LinkedIn
bottom of page