top of page

Трудните решения с нас са възможности!

ЗА НАС

Ние сме специализиран доставчик на материали и решения за инфраструктурното и промишленото строителство. Фирмата е официален представител на водещи производители, които разработват иновативни, практични и надеждни решения с грижа за околната среда. 

ДОВЕРЕН ПАРТНЬОР

Нашите клиенти са водещи индустрии и строителни компании в България и Югоизточна Европа. Те изграждат важни проекти в областта на железопътния и релсов транспорт, водоснабдяване и канализация, модернизация на промишлени тръбопроводи и подобряване на публична инфраструктура.

ОПИТ

Динамичното ни развитие се дължи на дългогодишния опит и доверието, с което се ползва екипа ни, както и партньорството с водещи производители в бранша. Тази комбинация ни дава възможност да предложим разнообразни, гъвкави и безупречни решения.

ОТГОВОРНОСТ

Винаги се стремим да осигурим най-доброто и високостойностно решение за трите ключови показателя - срок, цена, качество, за реализацията на мащабните идеи на партньорите ни.

Трудните решения с нас са възможности!

УСТОЙЧИВОСТ

Ние подпомагаме  за „зелената трансформация“ на българската икономика чрез доставка на последно поколение продукти за железопътна инфраструктура и системи за изграждане на тръбопроводи с иновативни технологии за по-чиста околна среда. Компнията ни бе удостоена с престижна награда в 14 -то издание на "Най-зелените компании на България". Създаването на „зелени партньорства" не е просто стратегическо решение за нас, а по-скоро ангажимент към бъдещите поколения.

  • Instagram
  • Facebook
  • LinkedIn
bottom of page