top of page

Нашето портфолио е изградено върху продукцията, разнообразието и постиженията на водещи глобални брандове и производители. Широката продуктова гама на нашата партньорска мрежа ни позволява да намерим решение за различни инфраструктурни предизвикателства, да гарантираме големи обеми без компромис в качеството, да бъдем гъвкави и да търсим решения извън продуктовите каталози и стандартни производствени линии.

Доказаният произход и качество на продуктите и материалите, както практичните решения и удобство на доставките, ни превръща в ключов партньор при изграждане на довеждаща и водоснабдителна инфраструктура за питейна вода, канализационни системи, индустриални тръбопроводи, хидротехнически съоръжения и модернизация на железопътната инфраструктура.

Доставяме изделия от иновативни и високотехнологични материали, които позволяват изградената инфраструктура да гарантира съвременно качество, издръжливост и нисък въглероден отпечатък. По този начин ние можем да подкрепяме усилията на нашите партньори за ремонти и реконструкция на системи за отвеждане, пречистванe и повторно използване на водата, и същевременно да се грижим за опазването на водата и почвите от замърсители, можем да предложим и решения за ограничаване на замърсяването от нефтопродукти, мазнини и микрочастици от тежки метали или пластмаса в околната среда.

Разполагаме със собствена складова база с обща площ над 4000 кв.м открита площ и над 1200 кв.м закрита площ. Складът разполага с необходимото техническа и експертна обезпеченост, за да осигурим гъвкавост, както и възможност за бърза и адекватна реакция спрямо нуждите на всеки наш клиент.

Добра цена.

Доказан произход.

Качество без компромис.

Портфолио

НИЕ СМЕ ОФИЦИАЛЕН ПАРТНЬОР ЗА БЪЛГАРИЯ 

Предлагаме набор от услуги

Гарантирано качество от най-големия производител на нискоемисионна стомана,  добита чрез иновативни процеси, използващи по-малко енергия, по-чисти технологии, с по-устойчиви показатели.

ЖЕЛЕЗОПЪТНО И ИНДУСТРИАЛНО СТРОИТЕЛСТВОТО

Предлагаме решения за ограничаване на замърсяването от нефтопродукти, мазнини и микрочастици от тежки метали или пластмаса в околната среда.

ИНДУСТРИАЛНИ ТРЪБОПРОВОДИ

Достъпни цени, доказан произход, висока устойчивост и гъвкавост, екстремно големи диаметри и дължина, специални покрития, ни правят ключов партньор в изграждането на довеждаща и водоснабдителна инфраструктура за чиста питейна вода.

ВОДОПРОВОДИ ЗА ПИТЕЙНА ВОДА

Произведени от високотехнологични строителни полимери с висока степен на издръжливост специални покрития и иновации, гарантират опазването на водата и почвите от замърсители.

КАНАЛИЗАЦИОННИ СИСТЕМИ 

Осигуряваме комплексно обслужване и оптимална организация на доставките с пълен набор от логистични услуги.  Предлагаме различни възможности за транспорт, склад  и спедиция с цел оптимизиране на разходите и постигане на максимално кратък срок за доставка.

ЛОГИСТИКА И ДОСТАВКИ

Можем да предложим гъвкави решения извън стандартните продуктови линии и каталожни предложения.

СПЕЦИАЛНИ ПРОЕКТИ И ПРЕДПРОЕКТНИ КОНСУЛТАЦИИ

  • Instagram
  • Facebook
  • LinkedIn
bottom of page